Встановлено доплату до підвищення пенсії

Встановлено доплату до підвищення пенсії

 В пункті 1 постанови зазначається: "Установити з 1 липня 2011 р. членам сімей загиблих (тих, які пропали безвісти) осіб, зазначених у пункті 1 статті 10 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, доплату до підвищення, яке встановлюється до пенсії або щомісячного довічного грошового утримання чи державної соціальної допомоги, що виплачується замість пенсії, відповідно до частини четвертої статті 15 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” для того, щоб розмір зазначеного підвищення становив 36 відсотків прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність".

Пенсійному фонду України доручено забезпечити фінансування доплати, установленої цією постановою, за рахунок коштів, передбачених бюджетною програмою 2506020 “Дотація на виплату пенсій, надбавок та підвищень до пенсій, призначених за різними пенсійними програмами”.

"Міністерству соціальної політики та Пенсійному фонду України забезпечити своєчасне нарахування та виплату доплати, установленої цією постановою, з липня 2011 року", — зазначається в документі Кабінету Міністрів.

www.ligazakon.ua

 

11:57
733
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...